Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Een vroege kennismaking met je kindje, een blijvende herinnering

Een pretecho is een echo op eigen verzoek en mag je op elk moment van je zwangerschap plannen. Ook als je niet bij ons ingeschreven staat, kun je een pretecho laten maken bij één van onze locaties. Soms kan het je een extra gevoel van zekerheid geven in het begin van je zwangerschap. Bijvoorbeeld als je eerder een miskraam hebt gehad. Of misschien ben je wel heel nieuwsgierig naar het geslacht of kun je niet wachten je kleintje te showen aan zijn toekomstige grootouders. Alles is goed, jij bepaalt wat je wilt zien en wanneer!

We bieden de reguliere 2D echo optie in zwart wit en ook voor de mooiste 3D/4D pret echo’s kan je bij ons 6 dagen per week terecht. Pretecho’s worden niet vergoed door de verzekering en betaal je zelf. Heb je een pret echo geboekt? Dan krijg je een USB stick met alle foto’s van je kleintje mee en minstens 2 prints van de leukste kiekjes.

In de Zuxx shop hebben we een leuk assortiment aan Gender Reveal producten. Een confettikanon, spuitbus of een poederkanon in de kleur van het geslacht van je mini staan klaar om van je onthulling een feestje te maken!

De echo pakketten

Pakket 1

- wat het inhoudt
Ontdek het geslacht van je kindje

2D Echo bij 14-16 weken

Ontmoet je kindje in 3D

Korte 3D/4D Echo bij 26-30 weken

€99 Boek jouw pakket!
Pakket 1

Pakket 2

- wat het inhoudt
Ontdek het geslacht van je kindje

2D Echo bij 14-16 weken

Ontmoet je kindje in 3D

Lange 3D/4D Echo bij 26-30 weken

€159 Boek jouw pakket!
Pakket 2

Pakket 3

- wat het inhoudt:
Ontdek het geslacht van je kindje

2D Echo bij 14-16 weken

Extra echo, even inchecken bij je mini

2D Echo bij 24 weken

Ontmoet je kindje in 3D

3D/4D Echo bij 26-30 weken

€199 Boek jouw pakket!
Pakket 3

Pakket 4

- wat het inhoudt:
Extra vroege echo, hoe gaat het met je kleintje?

2D Echo bij 10 weken

Ontdek het geslacht van je kindje

2D Echo bij 14-16 weken

Extra echo, even inchecken bij je mini

2D Echo bij 24 weken

Ontmoet je kindje in 3D

3D/4D Echo bij 26-30 weken

Extra echo, de laatste check

2D Echo voor groei en ligging bij 32-36 weken

€299 Boek jouw pakket!
Pakket 4

Lees meer over 'Pretecho's'

Group

Bij een 2D echo krijg je bewegende 2-dimensionale beelden in zwart-wit. Bij een 3D/4D echo krijg je bewegende 3-dimensionale beelden in kleur.

De pretecho’s worden gemaakt door de deskundige verloskundige echoscopistes van Zuxx. Zij hebben uitgebreide ervaring in de echoscopie en zullen proberen om jullie kindje zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Of een echo mooie plaatjes geeft is onder meer afhankelijk van de ligging van de baby, de plek van de placenta, de hoeveelheid vruchtwater en de dikte van de buikwand van de moeder.

Het is echter niet zo dat we geen leuke plaatjes kunnen maken als de omstandigheden niet optimaal zijn. Zelfs een kindje dat zich graag verstopt achter handen of benen, kunnen we vaak nog leuk op de foto zetten. Als de foto’s echt niet lukken of niet mooi worden, mag je eenmalig kosteloos terugkomen, als je voor de lange 3D optie hebt gekozen.

Group

Wil je graag al vroeg in de zwangerschap een kijkje nemen in je buik? Dan is het bij ons mogelijk om vanaf 6 weken zwangerschap een 2D pretecho te laten maken. Tijdens deze echo wordt er gekeken of er sprake is van een intacte zwangerschap en er dus hartactie te zien is. De vroege pretecho kan plaatsvinden tussen de 6 tot 12 weken zwangerschap. Vanaf 8 weken zwangerschap is het beeld het duidelijkst.

Mocht het maken van de echo uitwendig (via de buik) niet duidelijk genoeg zijn, dan kunnen wij de echo ook inwendig (vaginaal) maken. Let erop dat je tijdens deze echo met een volle blaas komt.

Group

Al vroeg in de zwangerschap is het mogelijk om je kind in 3D te bewonderen. Het lijkt alsof je al werkelijk een kijkje kunt nemen in de buik. Voor een prachtige korte, 3D echo al vroeg in de zwangerschap, kun je het beste bij ons langskomen als je tussen de 12 en 19 weken zwanger bent.

Group

Kan je niet wachten om het geslacht van je kind te weten? Vanaf 14 weken zwangerschap kunnen wij met de echo kijken of je een jongen of een meisje krijgt. Kom tijdens deze echo met een volle blaas. Hierdoor ligt je kind vaak beter voor de mooiste echobeelden. Het kan zijn dat het geslacht moeilijk te zien is, doordat een kindje de beentjes dicht houdt of bijvoorbeeld de voeten ervoor liggen. Soms lukt het ons echt niet om het geslacht met zekerheid te kunnen zeggen. Mocht dit het geval zijn, dan zien wij je graag (kosteloos) een andere keer terug.

Group

Tijdens je gehele zwangerschap is het mogelijk om bij ons een 2D echo te laten maken. Met deze echo is je kind in zwart/wit beeld zichtbaar. Er wordt gekeken naar de structuren in het lichaam van je kind en naar bijvoorbeeld het profiel, de handen, voeten etc. Daarnaast zullen we ook altijd even de groei van je kindje opmeten en laten zien hoe de baby ligt. Natuurlijk zullen we ons best doen om mooie plaatjes te maken. Je krijgt deze foto’s digitaal mee op een USB- stick en we zullen er ook een paar voor je printen.

Group

Met ons geavanceerde echoapparaat worden de mooiste beelden van je kind zichtbaar in 3D/4D HD live. De echo’s zijn het mooist tussen de 24 en 30 weken zwangerschap. Tijdens deze pretecho wordt er ruim de tijd genomen om naar je kind te kijken. Er wordt zoveel mogelijk beeldmateriaal vastgelegd. Mocht het zijn dat wij je kind niet goed in beeld kunnen brengen, door bijvoorbeeld de positie van je kind, dan ben je van harte welkom om (kosteloos) nog een keer terug te komen, als je hebt gekozen voor de lange 3D optie. Heb je gekozen voor de korte 3D optie, dan is er geen terugkommogelijkheid. De prijs is daarom ook aantrekkelijker. 

img-cover