Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Kies de echo die bij jullie past!

Bij Zuxx Echo is er heel veel mogelijk op het gebied van echoscopie. Naast de standaard echo’s die je in je zwangerschap aangeboden krijgt, kun je zelf zoveel pretecho’s laten maken als je wilt. Bij elke pretecho krijg je de beelden digitaal mee via een USB- stick. We geven je ook altijd een aantal foto’s geprint mee.

Hieronder vind je de losse tarieven voor de echo’s. Bij Zuxx Echo hebben we ook echo pakketten, waar je met kortingen meerdere echo’s kunt afnemen. Bekijk ook onze echo pakketten.

Vroege kennismaking

Echo 2D: bevestiging van je zwangerschap

Bij Zuxx krijg je standaard een vitaliteitsecho aangeboden tussen 7 en 9 weken en een termijnecho rond de 12 weken van je zwangerschap. Wil je je kindje vaker zien of vind je een extra bevestiging prettig? Dan kun je tot 10 weken een korte 2D echo inplannen.

tot 10 wkn

15 min

€45
Geslachtsbepaling

Echo 2D: geslachtsbepaling

Vanaf 14 weken kunnen we het geslacht van jullie kindje laten zien. Natuurlijk kunnen we het geslacht van jullie kindje ook in een envelopje meegeven zodat jullie een onthullingsfeestje (gender reveal) kunnen geven.

vanaf 14 wkn

15 min

€50
Even gluren

Echo 2D: even gluren

Vind je het leuk om nog even naar jullie kindje te kijken? Of willen jullie de baby ook vast aan familie voorstellen? Dan kun je kiezen voor de ‘even gluren’-pretecho. Je kunt dan 15 minuten lang kijken naar jullie kleintje. Willen jullie wel de kleine bekijken, maar het geslacht niet weten. Dan houden we dit natuurlijk buiten beeld.

vanaf 10 wkn

15 min

€50
Groei of ligging

Echo 2D: groei of ligging

Vind je het prettig om de ligging of groei van je baby te bekijken, ook al is hier geen medische noodzaak toe. Dan kun je voor deze pretecho kiezen.

Op eigen verzoek

tussen 28-36 wkn

15 min

€50
Gluren

Echo 3D/4D incl HD live

Deze echo is het mooist tussen 25 en 30 weken van je zwangerschap. Met onze high end apparatuur kunnen we jullie kindje ook in 3D of zelfs in bewegend 4D beeld bekijken. We kunnen zien of er familietrekjes te zien zijn bij de baby en op wie de baby het meest lijkt. Met uitleg van onze echoschopisten is dit een echte belevenis en de ultieme kennismaking met jullie kindje.

tussen 25-30 wkn

30 min

€115
Kort gluren in 3D/4D

Korte echo 3D/4D incl HD live

Vind je het leuk om even met 3D/4D mogelijkheid naar jullie kindje te kijken, maar wil je niet te veel geld uitgeven dan is deze optie iets voor jou! We bekijken 15 minuten jullie kindje in 2D, maar ook in 3D/4D zodat je toch kunt zien of er al bekende familietrekjes zichtbaar zijn en dat je iets meer beeld krijgt bij het gezichtje van je kindje.

tussen 20-36 wkn

15 min

Let op! Bij deze optie is geen herhaalmogelijkheid.

€55
img-cover