Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Bij Zuxx kan je terecht in alle stadia van je moederschap. Of je nu een kersverse moeder bent, of ons nodig hebt met slaapproblemen van je peuter. De zorg voor jou en je kind is en blijft onze prioriteit.

Om deze reden hebben we verschillende samenwerkingen met specialisten die jou ook ná de kraamtijd kunnen begeleiden met klachten.

Iedere vrouw is uniek en iedere vrouw heeft een unieke, eigen postpartum ervaring. Net zoals tijdens een zwangerschap, kan het zijn dat jij veel meer of minder last van bepaalde klachten hebt dan jouw vriendin of schoonzusje. Om vrouwen te ontzorgen in lichamelijke of geestelijke zowel tijdens als na de bevalling, hebben we hier onze samenwerkingen onder elkaar gezet.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Osteopathie

Tijdens je zwangerschap verandert de vorm van je wervelkolom en je bekken. Dit kan de oorzaak zijn van verschillende fysieke klachten. Zoals bekken-, rug- en nekklachten, blaasproblemen of spijsverteringsklachten. De osteopaat maakt je lichaam op alle fronten zo beweeglijk mogelijk en kijkt naar het lichaam in zijn totaliteit. Een probleem kan zich ergens anders ontwikkelen dan waar het probleem tot uiting komt. Door een behandeling bij een osteopaat kun je werken aan je klachten tijdens en na je zwangerschap.

Wij werken samen met Daan de Vries en kunnen je doorverwijzen.

Neem contact op
Bekkenfysio

Zwangerschap en de bevalling zijn een zware belasting van de bekken en bekkenbodemspieren. De spieren en banden worden weker onder invloed van zwangerschapshormonen wat invloed heeft op de bekkenbodem en de lage rugspieren. Zowel tijdens als na je zwangerschap kun je klachten ontwikkelen als urineverlies, lage rug- of bekkenpijn, verzakkingsgevoel en seksuele problemen. Ook na een ruptuur bij de bevalling en klachten hierna, is het raadzaam om een bekkenfysio te raadplegen.

Wij werken samen met Heleen Dumond en Sandra Pommerel en Marcella Sjollema en kunnen je adviseren in een passende specialist.

Vrouwencoach

Het is een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen in je leven, zwanger zijn. Een spannende tijd. Emoties en onzekerheden kunnen hierin een rol spelen. Voel je je onzeker, is er een probleem in je zwangerschap en overheerst dit je gevoel, voel je je down of heb je weinig energie? Bij een vrouwencoach kun je terecht met al je gevoelens en wordt er met de juiste begeleiding aandacht gegeven aan de juiste omgang hiermee.

Of wellicht heb je de bevalling al achter de rug, maar is deze zo heftig geweest met alle gevolgen van dien. Je bent je vertrouwen verloren: in je lichaam, in je eigen kunnen, in de zorgverleners.

Wij werken samen met vrouwencoach Laura Langelaar en introduceren je graag indien je hier behoefte aan hebt.

Neem contact op
Slaapcoach

Eén op de vier kinderen onder de 5 jaar heeft een slaapprobleem. Dit kan zorgen voor flinke slaap tekorten bij ouder en kind, met alle gevolgen van dien. Om je te helpen de rust weer terug te vinden, werken we samen met een slaapcoach.

We werken samen met Patricia Luppers en introduceren je graag.

Neem contact op
Hormoonspecialist

Hormonen zijn een belangrijk aspect van de zwangerschap. Ze zorgen voor het groeien van het mensje in je buik en laat je lichaam hierop aanpassen. Na de bevalling zal je lichaam hard werken om je hormoonhuishouding weer op pijl te krijgen. Klachten als somberheid, lage energie, stemmingswisselingen of haaruitval zijn daardoor veel voorkomende klachten. Als last hebt van deze klachten of andere hormoon gerelateerde klachten, kunnen we je introduceren bij een hormoonspecialist.

We werken samen met Aniek en denken graag met je mee of zij jou kan helpen.

Neem contact op
img-cover