Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vertrouwde opvang!

Ben je op zoek naar een nanny aan huis,
of kies jij voor onze kleinschalige kinderopvang?

Met Zuxx Nanny Service zorgen wij voor een vaste oppas bij jou thuis die dagelijks voor rust en continuïteit zorgt. Jouw gezin wordt gematcht met een oppas die zorgt voor regelmaat, jouw kids uit school haalt, spelletjes speelt, boodschappen doet en ook nog eens kookt voor het hele gezin.

Op onze kleinschalige Zuxx Kinderopvang verwelkomen wij kindjes, en bieden hen individuele zorgvuldige aandacht en een warme en liefdevolle huiselijke omgeving op onze Zuxx-locatie in Purmerend.

Waarom een nanny in huis?

Onze nannies hebben altijd een pedagogische achtergrond en zijn ervaren in werken met kinderen. Op deze manier zorgen we voor kwalitatieve zorg, rust en regelmaat binnen je gezin, terwijl jij aan het werk bent en je kids in hun eigen vertrouwde omgeving worden opgevangen.

De visie van Zuxx Nanny Service

Wij geloven dat het ouderschap een van de mooiste én uitdagendste taken in het leven is. Bij Zuxx willen we ouders ondersteunen in deze taak. Onze nanny service is opgezet om professionele oppas op maat te bieden in de drukke levens van ouders, waarbij rust, continuïteit en geborgenheid voor het kind voorop staan.

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit Purmerend, De Beemster, De Rijp, Graft, Kwadijk, Middelie, Hobrede, Oosthuizen, Purmer, Ilpendam, Gemeente Schermer, Hoorn, Avenhorn, Berkhout, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Zuidermeer.

Woon je niet in dit gebied, maar spreekt onze Zuxx Nanny Service je wel erg aan? Bel ons dan even om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

We plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in,
zodat we elkaar kunnen leren kennen en wensen kunnen bespreken.

 

Plan een afspraak in!
img-cover