Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

De meest unieke en uitgebreide vorm van zorg voor, tijdens en na je zwangerschap.

Zuxx is opgericht door Marlies en Britt. Meer dan 10 jaar geleden volgden zij dezelfde verloskundigenopleiding, waarna zij samen mede-eigenaren werden van een praktijk. Al snel bleken de vrouwen een goede match. Echte innovators, die de verloskundige wereld wilden aanpakken. Weg met de witte wachtkamers en steriele ziekenhuis sfeer. Welkom sfeervolle praktijk en wachtkamer! En zo volgden er al gauw meer ideeën.

Zo besloten ze hun eigen praktijk op te zetten, waar ze al hun ideeën konden toepassen. Volledig gefocust op de zorg voor de vrouw en haar (toekomstige) baby.

Nog steeds is het aanbieden van alle elementen rondom zorg en daarmee het ontzorgen van moeder en kind, de grootste missie van Zuxx. Als moeder van 4 kinderen, weten Marlies en Britt als geen ander hoeveel er verandert met een kindje erbij. Hoe je lichaam en brein veranderen en hoe belangrijk zorg voor jezelf en je kind is, als je (eindelijk) zwanger bent. Omdat de eigenaresses zelf een druk leven hebben, weten zij hoeveel ballen er hoog gehouden moeten worden en hoe belangrijk het is de juiste zorg te vinden. En precies die zorg bieden zij dan ook aan in hun vestigingen in Purmerend en Hoorn.

Hieronder vindt je een overzicht met ons aanbod.

Mocht je meer willen weten over een onderwerp of kennis willen maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op via 0299-714202.

img-cover