Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vol vertrouwen bevallen

Ben je op zoek naar een praktische en nuchtere zwangerschapscursus die gegeven wordt door een verloskundige zodat je zeker weet dat je de juiste informatie krijgt? Heb je geen tijd om een cursus te volgen die meerdere avonden van je drukke agenda in beslag neemt? Dan is de Zuxx 1-daagse Bevalscursus precies wat je zoekt!

Tijdens deze 4 uur durende cursus leer je alles wat je écht moet weten.

 • Alle informatie die je nodig hebt om vol vertrouwen je bevalling in te gaan.
 • Een gezellige en interactieve cursus van 4 uur op een zaterdag, inclusief koffie, thee en sapjes en een gezonde, uitgebreide lunch of een gezonde, uitgebreide broodmaaltijd bij de avondcursus.
 • Alle informatie wordt gegeven door een verloskundige, zo weet je zeker dat je de juiste en volledige informatie krijgt van een expert.
 • De cursus is ook voor mannen interessant. We houden het praktisch en nuchter.
 • We geven de cursus aan kleine groepen met maximaal 12 stellen zodat het persoonlijk blijft en er voldoende ruimte is om vragen te stellen.
 • Iedereen is welkom tijdens deze cursus. Of het nu je eerste, tweede of derde kindje is en of je nu in het ziekenhuis of thuis wilt bevallen. Zelfs als je medisch bent voor je bevalling, is deze cursus nog erg nuttig.
 • We raden aan om deze cursus te volgen tussen 28 en 38 weken van je zwangerschap.
 • Digitale hand-outs, zodat je de informatie thuis nog eens na kunt lezen.
 • Een handige checklist zodat je zeker weet dat je alles in huis hebt wat je écht nodig hebt en een geboorteplan om in te vullen.
 • De cursus wordt door de meeste aanvullende verzekeringen zelfs vergoed.
 • De cursus wordt één keer per maand aangeboden.

De cursus kost €120,- per cursist en je mag kosteloos iemand meenemen, zoals je partner of iemand die jou bij staat. De dag is inclusief koffie, thee, lunch en digitale hand-outs. Schrijf je in via de agenda of bij de verloskundige op het spreekuur.

Wil je de cursus liever thuis volgen?

Dat kan, dan zorgen we dat je een Zoom link van ons ontvangt voor de desbetreffende cursusdag. Je volgt de cursus op dezelfde tijd via een interactieve manier, zodat je ons ook vragen stellen! We bieden de cursus aan tegen een gereduceerd tarief aan van €85,-.

Cursus data voor 2023
Zaterdag 29 april 10-14 uur
Zaterdag 3 juni 10-14 uur
Zaterdag 8 juli 10-14 uur
Zaterdag 12 augustus 13-17 uur
Zaterdag 16 september 10-14 uur
Zaterdag 14 oktober 10-14 uur
Zaterdag 18 november 10-14 uur
Zaterdag 16 december 10-14 uur

De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekering.

img-cover