Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vol vertrouwen bevallen

Ben je op zoek naar de ultieme zwangerschapscursus, begeleid door een deskundige verloskundige om er zeker van te zijn dat je alle juiste informatie krijgt? Heb je simpelweg geen tijd om meerdere avonden aan een cursus te besteden? Dan hebben we geweldig nieuws voor je: de Zuxx 1-daagse Bevalscursus wacht op jou!

Ontdek alles wat je moet weten om vol vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan tijdens onze exclusieve 4,5-uur durende cursus!

Ben je op zoek naar de ultieme voorbereiding voor je aanstaande bevalling? Zoek niet verder. Onze uitgebreide cursus biedt je alle cruciale informatie die je nodig hebt om deze belangrijke levensgebeurtenis met vertrouwen tegemoet te treden.

Wat mag je verwachten:

  • Een gezellige en interactieve cursus die plaatsvindt op een ontspannen zaterdag, inclusief heerlijke koffie, thee en verfrissende sapjes.
  • Alle informatie wordt aangeboden door een deskundige verloskundige. Je kunt erop vertrouwen dat je de juiste en volledige informatie ontvangt van een ervaren professional.
  • Deze cursus is niet alleen voor aanstaande moeders; mannen zijn ook van harte welkom! We houden het praktisch en nuchter, zodat iedereen er baat bij heeft.
  • Onze cursus wordt gegeven in kleine groepen, waardoor het persoonlijk blijft en er voldoende gelegenheid is om al je vragen te stellen.
  • Ongeacht of dit je eerste, tweede, of derde kindje is, of je nu in het ziekenhuis of thuis wilt bevallen, deze cursus is geschikt voor iedereen. Zelfs als je een medische bevalling verwacht, zal deze cursus nog steeds van onschatbare waarde zijn.
  • Het ideale moment om deel te nemen aan onze cursus is tussen de 28 en 38 weken van je zwangerschap, zodat je optimaal voorbereid bent.
  • Naast de waardevolle informatie die je tijdens de cursus ontvangt, krijg je ook digitale hand-outs om alles thuis nog eens rustig na te lezen, evenals een handige checklist om er zeker van te zijn dat je alles in huis hebt wat je écht nodig hebt. Bovendien krijg je een format met bijbehorende uitleg voor het geboorteplan. Je kunt dit na afloop in vullen, zodat je precies kunt aangeven hoe jij de bevalling graag ziet verlopen.
  • Het beste van alles is dat de meeste aanvullende verzekeringen deze cursus vergoeden, dus je investering is goed besteed.
  • Onze cursus wordt maandelijks aangeboden, dus er is altijd een geschikt moment om deel te nemen.

Klaar om vol vertrouwen je bevalling in te gaan? Schrijf je vandaag nog in voor onze exclusieve cursus en bereid je optimaal voor op de komst van je baby. Wacht niet langer, want de plekken zijn beperkt en de kennis die je opdoet, is van onschatbare waarde voor deze bijzondere fase in je leven.

De cursus kost €120,- per cursist en je mag kosteloos iemand meenemen, zoals je partner of iemand die jou bij staat. De dag is inclusief koffie, thee, lunch en digitale hand-outs. Schrijf je in via de agenda of bij de verloskundige op het spreekuur.

Wil je de cursus liever thuis volgen?

Dat kan, dan zorgen we dat je een Zoom link van ons ontvangt voor de desbetreffende cursusdag. Je volgt de cursus op dezelfde tijd via een interactieve manier, zodat je ons ook vragen stellen! We bieden de cursus aan tegen een gereduceerd tarief aan van €85,-.

Cursus data voor 2024 in Purmerend

Zaterdag 27 januari 10:00-14:30 uur

Zaterdag 2 maart 10:oo-14:30 uur

Zaterdag 6 april 10:00-14:30 uur

Cursus data voor 2024 in Hoorn

Maandag 12 februari 17:00-21:30

Maandag 25 maart 17:00-21:30

Maandag 13 mei 17:00-21:30

 

 

De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekering.

img-cover