Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Om je goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding, of om je te helpen met het maken van de keuze voor borstvoeding, hebben wij een borstvoedingscursus die gegeven wordt door onze lactatiekundige Simone. In 2 uur tijd legt zij je alle basisbeginselen van borstvoeding uit. Je leert bijvoorbeeld technieken om je baby goed aan te leggen en welke houdingen je kan aannemen tijdens de borstvoeding. Met deze kennis ga je vol vertrouwen je kraamweek tegemoet. Heb je verder nog vragen? Natuurlijk is de lactatiekundige er dan om al jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer begin je met een borstvoedingscursus?
Een goed moment om aan een borstvoedingscursus te beginnen, is als je ongeveer zeven à acht maanden zwanger bent. We adviseren dit tijdens je zwangerschap te doen, zodat je voorbereid bent als je baby er is.

Zie onze agenda om te zien wanneer de Borstvoeding cursus te boeken!

Deze cursus kost € 45 en dit is inclusief koffie, thee en (gezonde) snacks. Schrijf je in via de agenda op de website of bij de verloskundige tijdens het spreekuur. De cursus gaat door bij voldoende animo.

De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekering.

img-cover