Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Bij Zuxx bieden we de mogelijkheid voor een draagconsult met één van onze draagconsulentes.

Er is weinig zo fijn als je kindje zo dicht mogelijk bij je dragen. Maar hoe doe je dit op een veilige manier? En zo dat jouw postpartum lijf het goed houdt en het fijn is voor jou kleintje? Wij bieden je de optie om te leren hoe je dit aanpakt zodat je het dragen van je kindje in een doek of zak zó onder de knie hebt!

Tijdens een draagconsult leren we om je kindje te dragen: veilig, ergonomisch en met vertrouwen.

Hoe werkt het?

Je kunt bij ons een draagconsult boeken. Tijdens dit draagconsult leert onze draagconsulente jou een draagdoek te knopen. Dit kan de basisknoop zijn voor een pasgeborene of juist een rugknoop voor een ouder kindje in een geweven draagdoek. We kijken samen welke knopen passen bij welke leeftijd van je kindje.

De tijd die we kwijt zijn aan een consult hangt af van meerdere factoren. Hoe snel heb je het knopen onder de knie? En zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende consultduur: dragen op je buik in een rekbare draagdoek of geweven draagdoek: 60-75 min. Rugdragen met een geweven draagdoek: 75-90 min. We vragen 60 euro per uur en rekenen na een uur per kwartier.

Dit consult vindt in principe plaats in één van onze vestigingen, in Purmerend of Hoorn.

Boek jouw consult hier
img-cover