Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Een zwangerschap is een bijzondere tijd maar kan zowel lichamelijk als mentaal een intensieve periode zijn. Daarom helpen we bij Zuxx graag met een moment van ontspanning.

De Zuxx Mommy Spa is dé plek om jezelf te laten verwennen tijdens je zwangerschap of een moment van rust te pakken als je al moeder bent.

Je kunt bij ons terecht voor een zwangerschaps- of ontspanningsmassage, gezichtsbehandelingen bij onze schoonheidsspecialiste of kiezen voor een beautybehandeling.

Hieronder vindt je onze behandelingen en prijzen.

Massage behandelingen

De ultieme verlichting en ontspanning voor zwangere vrouwen.

Een zwangerschap is een bijzondere periode voor iedere aanstaande moeder. Maar vaak gaat dit niet zonder ongemakken zoals rugpijn, een stijve nek en schouders en zware benen. We zorgen ervoor dat tijdens deze massage je klachten worden verlicht.

Je kunt bij de masseuse aangeven als je ergens last van hebt, zodat daar extra op gefocust wordt. De massagetechnieken die worden gebruikt bij de zwangerschapsmassage zijn zachter dan bij een normale massage, zodat je écht kunt ontspannen, vanzelfsprekend met alle voorzichtigheid voor jouw kleintje.

Een welverdiend moment voor jezelf.

Heb jij ook zo’n druk leven als mama en ben je toe aan een me-time? Stress heeft invloed op je spieren en soms is het belangrijk om jezelf en je lichaam de rust te gunnen die het verdient. Onze ontspanningsmassage zorgt voor een heerlijk relaxmoment en zorgt ervoor dat je even je ogen kunt sluiten, terwijl je lichaam weer oplaadt.

Een postpartum massage is speciaal voor vrouwen die net bevallen zijn. Het doel van deze massage is om het lichaam te helpen herstellen na de bevalling en de spieren te ontspannen die tijdens de zwangerschap en bevalling onder druk hebben gestaan. Tijdens deze massage wordt er extra aandacht besteed aan je buik, je bekken en lage rug.

Er worden verschillende technieken gebruikt om de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak in de rug, nek en schouders, die vaak voorkomen bij vrouwen na de bevalling.

Ook kan een postpartum massage helpen bij het verminderen van stress en angst, wat veel voorkomt bij nieuwe moeders. Door de massage wordt het niveau van het stresshormoon cortisol verlaagd en de productie van endorfines gestimuleerd, waardoor de ontspanning en het welzijn toenemen.

Zo’n massage gun jij jezelf toch ook als nieuwe moeder?

De vochtafdrijvende massage is een fijne behandeling om je benen te ontzien van spanning en vocht.

Het vasthouden van vocht, ofwel oedeem, is een veelvoorkomende klacht bij zwangere vrouwen. Je benen en voeten kunnen daardoor zwaar aanvoelen en er kunnen zwellingen ontstaan.

Deze populaire massage focust op de pijnpunten rondom nek en schouders en zorgt ervoor dat de spieren weer soepel en ontspannen aanvoelen.

Merk je dat je spanning vasthoudt in je rug, nek en/of schouders? Dan ben je beslist niet de enige. De spieren in deze gebieden worden vaak zwaar belast door onze leefstijl, wat kan leiden tot migraine, hoofdpijn en vermoeidheid.

img-cover