Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Floaten & ontspannen bij Zuxx Baby Spa. Geniet samen met jouw baby van een floatsessie of babymassage

Floatsessie
De ruime baden voelen als de vertrouwde buik van de moeder. Door de bewegingen die je baby maakt, ontstaan er kleine golven die de balans en coördinatie van je baby verbeteren. Dit bevordert het vermogen om te zwemmen, kruipen en lopen. Floaten, helpt bij zowel de mentale als motorische ontwikkeling van je baby.

Bij Zuxx Baby Spa hechten we veel waarde aan deskundige begeleiding. Tijdens een Baby Spa sessie kun je rekenen op het enthousiasme en de vakkundigheid van ons Baby Spa team. Zuxx Baby Spa is ontstaan vanuit de wens voor een fijn bonding moment tussen de ouder en baby. Ook wanneer je baby last heeft van reflux, krampen of obstipatie heeft een Baby Spa sessie een verzachtend effect.

Babymassage
Jouw baby volledig laten ontspannen? Kom dan eens langs voor een heerlijke babymassage. Onder begeleiding van een professioneel masseuse ga jij je kleintje zelf masseren. Ondertussen krijg je allerlei tips die je ook thuis kunt gebruiken. Babymassage is een fijne manier om tijd met je kind door te brengen en om jullie band te versterken. Daarnaast heeft het verschillende positieve effecten voor je kindje. Zo kan het de slaap verbeteren en krampjes verhelpen of voorkomen.

Liefde & ontspanning
Bij Zuxx Baby Spa bieden we Shantala babymassage aan. Dit is een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s en vindt zijn oorsprong in India, daar is deze massage een onderdeel van de dagelijkse verzorging. Belangrijke uitgangspunten van Shantala babymassage zijn liefde en ontspanning. Het is een eenvoudige manier van massage die iedereen kan leren. Het is voor zowel ouders als kind een mooi moment van liefdevolle aandacht. Het gaat bij Shantala om de kwaliteit van aanraking. Even met volle aandacht bij je kindje zijn en je gehaaste leven in een lagere versnelling zetten.

De Zuxx Baby Spa ervaring helemaal compleet maken? Ga dan voor het ‘Float & Massage arrangement’. Je baby start met een heerlijke floating sessie. De massage vindt na het floaten plaats.

Zien we jullie snel?

Boek hier je Baby Spa sessie
Prijzen

Je kindje zal genieten van een heerlijk verwarmd bad van 35 graden. De sessie duurt 30 minuten waarin je kindje lekker kan ontspannen en vrij bewegen.

Floatsessies

Voor baby’s van 14 dagen tot 9 maanden oud.

Zorg ervoor dat je baby gevoed is en geslapen heeft voorafgaand aan de float. Je baby zal namelijk heerlijk gaan bewegen in het water en zal hier al zijn/haar energie voor nodig hebben.

Voor baby’s van 14 dagen tot 9 maanden oud.

Slaapt je baby onrustig of heeft hij/zij moeite met in slaap komen dan is Dream Float een fijne voorbereiding op een goede nachtrust. De Dream Float wordt aangeboden vanaf 18.00 uur. Zorg ervoor dat je baby goed gevoed en uitgerust is en door de Dream Float zal je kindje een heerlijke ontspannen nachtrust tegemoet gaan.

Voor baby’s van 14 dagen tot 9 maanden oud.

Deze float is speciaal voor tweelingen of samen met een vriendje of vriendinnetje. Ze mogen samen in 1 bad floaten. De interactie tussen de baby’s zorgt voor een prachtige beleving. Zorg ervoor dat je baby gevoed is en geslapen heeft voorafgaand aan de float. Je baby zal namelijk heerlijk gaan bewegen in het water en zal hier al zijn/haar energie voor nodig hebben.

Prijzen

Na de floatsessie kun je ervoor kiezen om het spa moment voor je kleintje ontspannen af te sluiten met een massage van 20 minuten. De totale behandeling duurt dan 50 minuten.

Floaten & Massages

Voor baby’s van 14 dagen tot 9 maanden oud.

Zorg ervoor dat je baby gevoed is en geslapen heeft voorafgaand aan de float. Je baby zal namelijk heerlijk gaan bewegen in het water en zal hier al zijn/haar energie voor nodig hebben. De float sluiten we af met een heerlijke baby massage.

Voor baby’s van 14 dagen tot 9 maanden oud.

Slaapt je baby onrustig of heeft hij/zij moeite met in slaap komen dan is Dream Float een fijne voorbereiding op een goede nachtrust. De Dream Float wordt aangeboden vanaf 18.00 uur. Zorg ervoor dat je baby goed gevoed en uitgerust is.   De massage wordt afgesloten met een fijne baby massage. Door de Dream Float zal je kindje een heerlijke ontspannen nachtrust tegemoet gaan.

Voor baby’s van 14 dagen tot 9 maanden oud.

Deze float is speciaal voor tweelingen of samen met een vriendje of vriendinnetje. Ze mogen samen in 1 bad floaten. De interactie tussen de baby’s zorgt voor een prachtige beleving. Zorg ervoor dat je baby gevoed is en geslapen heeft voorafgaand aan de float. Je baby zal namelijk heerlijk gaan bewegen in het water en zal hier al zijn/haar energie voor nodig hebben. De float sessie wordt afgesloten met een ontspannende massage voor beide kindjes. 

Baby massages

Voor baby’s vanaf 6 weken oud.

Voor baby’s vanaf 6 weken oud.

Baby massage cursus (3 lessen van 60 min. met max. 5 baby’s met één ouder)

Voor baby’s vanaf 6 weken oud. 

Voor baby’s van 6 weken oud.

Aanvang
We adviseren je ongeveer 10 minuten voor aanvang van de sessie in onze spa te zijn.

Duur
De sessie zonder massage duurt 30 minuten.
De sessie met massage duurt 50 minuten.

Wie mogen ermee?
Onze baby spa is voorzien van 2 baby baden. Per kindje mogen er 2 personen mee. Dit is het maximale aantal om zo jullie baby optimaal te kunnen laten floaten zonder al te veel prikkels. Maar ook om de eventuele andere kindjes niet over te belasten.

Wil je graag met meer personen komen om jullie kindje te zien floaten, dan is het mogelijk om een privé-sessie te boeken.

Veelgestelde vragen Zuxx Baby Spa

Group

De voordelen voor je baby
Shantala babymassage heeft een veel positieve effecten, zowel mentaal als fysiek.

  • Massage stimuleert de darmpjes van je baby. Daardoor verminderen krampjes, reflux en constipatie.
  • De Shantala babymassage is een fijn contactmoment tussen jou en je baby. Dat stimuleert de hechting en zorgt voor een gevoel van geborgenheid.
  • Veel baby’s zijn na een massage rustiger en slapen daardoor beter.
  • Masseren zorgt voor een daling van de hoeveelheid stresshormonen (adrenaline en cortisol). Daarnaast stimuleert het de aanmaak van de hormonen oxytocine en serotonine. Deze hormonen hebben invloed op het gevoel van geborgenheid en geluk.
  • De Shantala babymassage stimuleert de doorbloeding, spijsvertering en spierontwikkeling van je baby.

De voordelen voor de ouders
Massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby. Door je kind te masseren zul je zelf ook meer ontspannen. En die gelukshormonen worden ook bij jou extra aangemaakt tijdens de massage. Veel moeders met een postpartum depressie hebben baat bij het masseren van hun kind. Dit ontspannen moment van contact helpt bij de hechting. Ook voor vaders kan babymassage een hele fijne manier zijn om tijd door te brengen met hun kindje. Zeker als moeders borstvoeding geven kan de vader soms zo’n intens contactmoment missen.

Group

Welkom en aanvang sessie
Jullie worden 10 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Vervolgens krijg je een kleine rondleiding door het pand en uitleg over de Baby Spa ruimte. Hierna mag je de baby uitkleden op de commode. Wij hebben een hippe zwemluier voor je, die je nu aan kunt doen. Onze zwemluiers zijn wasbaar en aan te passen aan elke maat.

De massage
Gedurende de massage wordt er gebruik gemaakt van een speciale plantenolie die soja, sesam en amandel bevat én verrijkt is met 36 essentiële oliën die elkaars werking versterken. Je zult merken dat jouw kleintje tot rust komt en intens geniet van deze behandeling.

Klaar met de massage
Je masseert jouw baby zelf onder begeleiding van een ervaren babymasseuse. Zij leert je de juiste technieken die je ook thuis kunt toepassen.

Group

Ja! Je kunt ook bij Zuxx Baby Spa terecht voor een cursus babymassage. Onze docente babymassage zorgt ervoor dat je in 3 leuke bijeenkomsten leert om thuis je baby te kunnen masseren. Tijdens deze 3 bijeenkomsten zullen we aan de hand van liedjes, oefeningen en korte spelletjes spelenderwijs leren masseren. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 6 weken totdat je baby gaat kruipen. Een leuk idee om kado te geven!

De cursus is voor een ouder met een baby. Wil je dit graag met zijn tweeën leren, dan kun je een privé sessie boeken.

img-cover