Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Bij Zuxx vinden we het belangrijk om de zorg voor hun pas bevallen cliënten zo compleet mogelijk te maken. Daarom organiseren we maandelijks een gezamenlijke nacontrole waarbij alle recent bevallen vrouwen met hun baby worden uitgenodigd.

Dit biedt niet alleen een gelegenheid om de gezondheid van de moeder en baby te bespreken met de verloskundigen, maar ook om ervaringen uit te wisselen met andere nieuwe moeders.

De nacontrole bij Zuxx is niet alleen bedoeld om te controleren of alles goed gaat met de gezondheid van de moeder en de baby, maar ook om te kijken of de zorg en ondersteuning die zij hebben gekregen tijdens de zwangerschap en bevalling, voldoende is geweest. Door in gesprek te gaan met andere moeders, verloskundigen en andere experts, kunnen eventuele vragen of problemen worden besproken en opgelost.

Daarnaast zijn er ook andere experts aanwezig tijdens de nacontrole. Zo is er bijvoorbeeld een draagconsulente, lactatiekundige en bekkenfysiotherapeut aanwezig om te helpen bij eventuele problemen op deze gebieden. Ook is er een mamacoach aanwezig die ondersteuning kan bieden bij de mentale en emotionele uitdagingen die bij het moederschap komen kijken.

De nacontrole bij Zuxx biedt dus een unieke gelegenheid om niet alleen de gezondheid van de moeder en baby te bespreken, maar ook om ondersteuning en advies te krijgen op verschillende gebieden. Het is een belangrijk moment voor nieuwe moeders om elkaar te ontmoeten en te steunen tijdens de overgang naar het moederschap.

img-cover