Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ben je van plan om borstvoeding te geven als je weer aan het werk gaat en je wilt meer informatie over het combineren van borstvoeding en werk, of je wilt meer weten over kolven, dan is deze cursus perfect voor jou. Tijdens deze online cursus van 1,5 uur legt onze lactatiekundige alles uit over het langer voeden van je kindje en helpt ze je met de dingen waar je over na moet denken. Je kunt bijvoorbeeld ook al je vragen stellen over welke kolf het beste past bij jouw situatie en hoe je dit het beste kunt combineren met borstvoeding geven na de kraamtijd.

Deze cursus kost €35 en wordt online gegeven. Je krijgt voordat de cursus begint een link om de cursus bij te wonen. De cursus is interactief en je hebt alle tijd om vragen te stellen aan onze lactatiekundige.

De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekering. De cursus gaat door bij voldoende animo.

Bekijk hier de cursus data voor 2024

 

img-cover