Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Zuxx werkt samen met een osteopaat, haptonoom, psycholoog, lactatiekundige, bekkenbodemfysiotherapeut, verloscoach, slaapcoach en een voedingsdeskundige. Daarnaast bieden wij in onze Baby en Mommy Spa massages aan. Ook hebben we samenwerkingen met sportinstructeurs die je helpen in je zwangerschap gecontroleerd te sporten.

Op deze manier bieden wij zo uitgebreid mogelijke zorg. We staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen, in een periode waar veel op je af komt en verandert. In een gesprek met je verloskundige kan je worden doorverwezen naar een deskundige zorgverlener van jouw wens.

Voor jou

Iedere zwangerschap is anders. De ene vrouw ervaart een zwangerschap klachtenvrij en de andere heeft elke kwaal mogelijk. Je kunt hier niks aan doen. Wél aan de manier hoe je hiermee om gaat. Wil je goed voor je lichaam en kindje zorgen? Schroom dan niet om je klachten aan te geven bij ons. We luisteren naar je en adviseren je met het maken van de juiste keuzes voor jouw gezondheid.

Heb je vragen of wil je meer info over een onderwerp?
Stel ze in je spreekuur met je verloskundige of neem contact met ons op.

img-cover