Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Kwaliteit van zorg is voor ons erg belangrijk, daarom zorgen we ervoor altijd aan de nieuwste kwaliteitseisen te voldoen. Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd en volgen regelmatig bijscholingen volgens de laatste richtlijnen.

Ook zijn de systemen waarmee we werken zijn volledig gedigitaliseerd, zodat je op elk moment van de dag mee kan kijken of iets terug kunt zoeken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te horen hoe jij onze zorg hebt ervaren. Na afloop van de kraamweek ontvang je van ons via de mail een enquête waarin je kunt aangeven hoe jouw kraamweek is geweest en kunnen wij werken aan verbeteringen voor de toekomst.

Kwaliteitscertificaten
Omdat de kwaliteit van de zorg voor ons belangrijk is, zijn wij in het bezit van het HKZ-certificaat en het borstvoedingscertificaat. Deze certificaten geven aan dat wij elk jaar een auditor van een gecertificeerd bedrijf dat ons managementsysteem helemaal bekijkt en checkt en onze manier van werken even onder een vergrootglas legt. Op deze manier kunnen wij elk jaar verbeterpunten beschrijven en ervoor zorgen dat de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk is.

Leerbedrijf
Zuxx Kraamzorg is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij stageplaatsen bieden aan leerling kraamverzorgenden ten behoeve van de opleiding tot kraamverzorgende. Het vak van kraamzorg, kun je alleen leren door het veel te zien en te doen. Zij lopen dan mee met een van onze ervaren kraamverzorgenden. Uiteraard kun je bij ons aangeven als het niet prettig vindt dat er een kraamverzorgende in opleiding in je kraamweek aanwezig is.

img-cover