Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Locatie Zuxx Purmerend

Wist je dat de meeste ongelukken met kinderen in en om het huis gebeuren?

In sommige gevallen zul je dan eerste hulp moeten verlenen bij je baby of kind. Om voorbereid te zijn op het bieden van de juiste zorg voor je kleintje, bieden we deze cursus aan. Een essentieel onderdeel van het ouderschap, als je het ons vraagt.

We leren je wat te doen bij kleine ongelukjes die een groot gevolg kunnen hebben. Zoals het inslikken van giftige stoffen, of een val van commode, uit de kinderstoel of de trap. Maar ook verslikken en verstikken, het verzorgen van wonden, blaren en beten.

Ook informeren we je welke stappen je neemt en in welke volgorde, zodat jij in kalmte weet hoe je je kindje kunt helpen.

Boek hier je cursus

Inhoud EHBO cursus

  • We beginnen met reanimatie. Dit is een cruciale vaardigheid die levens kan redden als je kind een hartstilstand heeft. We zullen je leren hoe je de juiste technieken kunt toepassen, zoals het geven van borstcompressies en beademingen.
  • Een andere noodsituatie waarbij snel handelen essentieel is, is verstikking. We laten je zien hoe je de luchtwegen van je kind vrij kunt maken en wat je moet doen als het niet lukt om het voorwerp te verwijderen. We bespreken ook manieren om verstikking bij baby’s te voorkomen.
  • Vergiftiging is ook een veelvoorkomend gevaar. We bespreken wat je moet doen als je kind iets giftigs heeft ingeslikt en hoe je je huis veilig kunt maken voor je kinderen.
  • Een hersenschudding kan gebeuren als je kind valt of een klap op het hoofd krijgt. We leren je hoe je de symptomen kunt herkennen en wat je moet doen als je kind een hersenschudding heeft.
  • Tot slot zullen we ook ingaan op kneuzingen en vallen, omdat dit veelvoorkomende ongelukken zijn bij kinderen. We leren je hoe je deze blessures kunt behandelen en wanneer je medische hulp moet inschakelen.
Meld je aan

Kortom, deze EHBO workshop is geschikt voor iedereen die de verantwoordelijkheid heeft voor de zorg van baby’s en kinderen. Of je nu een ouder, grootouder, oppas of kinderverzorger bent, je kunt erop vertrouwen dat deze cursus je de vaardigheden en kennis zal geven die je nodig hebt om je kinderen veilig en gezond te houden. Wacht niet langer en schrijf je nu in bij Zuxx!

Meer informatie over 'EHBO cursus'

Group

We hopen dat je door deel te nemen aan deze EHBO workshop voor ouders van baby’s en kinderen meer vertrouwen krijgt in het verlenen van eerste hulp in noodsituaties. Dit zal je ook helpen om je kind veilig te houden en ongelukken te voorkomen.

Group

De EHBO workshop voor ouders van baby’s en kinderen maar is ook zeer geschikt voor opa’s en oma’s, tantes en ooms, en andere verzorgers, zoals bijvoorbeeld de oppas.

Of je nu voor je kleinkinderen zorgt, of als oppas of kinderverzorger werkt, deze cursus zal je de vaardigheden geven die je nodig hebt om adequaat te kunnen handelen bij noodsituaties.

Group

De cursus word niet gegeven door één, maar door twee ervaren en gekwalificeerde instructeurs:

Ramon, een ervaren brandweerman en BHV- en EHBO-instructeur, zal zijn jarenlange expertise en praktische kennis delen met de deelnemers.

Britt, een zeer ervaren kraamverzorgende en EHBO-instructeur, zal haar unieke perspectief en kennis over baby’s en jonge kinderen delen.

Beiden zijn zeer gepassioneerd over hun werk en hebben al vele jaren ervaring met het trainen van mensen in het verlenen van eerste hulp. Ze zijn vastbesloten om de deelnemers van deze workshop te helpen om zelfverzekerder en beter voorbereid te zijn op noodsituaties met hun kinderen.

Group

Door de workshop te volgen, krijg je niet alleen de kans om te leren van deze zeer deskundige instructeurs, maar ook om te oefenen met echte EHBO-materiaal. Het is een geweldige manier om de kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt om je kinderen te beschermen en te helpen wanneer er iets misgaat.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om te weten wat je moet doen in geval van een noodsituatie met je kind. Of je nu een nieuwe ouder bent of al wat meer ervaren, deze workshop zal je zeker helpen om beter voorbereid te zijn en je meer zelfverzekerd te voelen in noodsituaties.

Group

Door deel te nemen, zul je leren hoe je eerste hulp kunt verlenen bij reanimatie, verstikking, vergiftiging, hersenschudding, kneuzingen en vallen en stoten.

img-cover